Záhlaví Domidar Dogs Kennel

2020 Plánované krytí Kiss of Death

Otec: Gazstaff´s MAN IN BLACK FOR ANTONIOSTAFF JW

Matka: KISS OF DEATH Domidar Dogs

RODOKMEN ŠTĚŇAT

2020 Plánované krytí Kiss of Death Domidar Dogs

V roce 2020 plánujeme zahraniční krytí naší Kiss of Death Domidar Dogs (Mia) s mimořádným anglickým psem Gazstaff's Man In Black For Antoniostaff (Bear).

Mia je černá elegantní fena s drobným žíháním, výborného formátu a velmi dobré síly kostry. Má široký hrudní koš, dobře definované předhrudí a ukázkový svalový korzet. Má nádherně modelovanou hlavu, ukázkový stop, široké čelisti s perfektním nůžkovým stopem, tmavé, kulaté oči, výborně složené a ideálně umístěné uši, je zcela vyvážená s výborným úhlením předních i zadních končetin a výbornou horní linií. Má velmi dynamický, prostorný a elegantní pohyb.

Bear je nádherný, tmavě žíhaný mladý pes, středně silné kostry, na horní hranici výšky, s výraznou, skvěle modelovanou hlavou s hlubokým stopem. Má naprosto fantastický výraz, silné čelisti s perfektním nůžkovým skusem, silný krk a rovnou horní linii, kterou drží i při pohybu. Oči má kulaté a tmavé, hlavu korunují perfektně složené a dobře umístěné uši. Má velmi dobrý a široký hrudník a správně definované předhrudí. Přední i zadní končetiny jsou výborně úhlené. Má zcela typickou povahu a výbušný temperament. Bear je držitelem STUD BOOK NUMBER a byl oceněn titulem Junior Warrant. Velké díky Bev a Anthony Antonio za možnost tohoto fantastického spojení.

Krýt budeme v říjnu 2020.

Rodiče

Adresa

Nová Ves u Kolína, 280 02

Telefonní číslo

+420 603 705 515

Emailová adresa

domidar@email.cz